Thaise massage tarieven

Bij Wilaiket Thai massage kunt u terecht voor de enige echte Thaise massage tegen redelijk tarieven. De tarieven van Wilaiket Thaise massage zijn concurrerend met vergelijkbare massage praktijken in en omgeving Wageningen. Ook kunt u gebruik maken van onze privé parkeer gelegenheid. Vanwege toegenomen energie kosten heeft Wilaiket helaas op 1 Januari 2023 haar prijzen iets moeten aanpassen. Ondanks deze lichte prijs stijging blijft Wilaiket behoren tot de meest betaalbare Oosterse Thaise Massage salons in Wageningen en omstreken.

Alle onderstaande bedragen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele korting-acties.

60 minuten € 55,-
90 minuten € 82,- Nu € 80
60 minuten € 55,-
90 minuten € 82,- NU € 80
60 minuten € 55,- (met masker)
60 minuten € 60,- (Liftende massage)
60 minuten € 60,- (Guasha massage)
60 minuten € 70,- (Anti-Aging met 24K gold)
90 minuten € 90,-
60 minuten € 60,-
90 minuten € 90,-

Duo massage is mogelijk.

Thaise Massage Cadeaubon

Wilt u een familielid, vriend, vriendin, collega of kennis verrassen met een uniek cadeau dat hen altijd bij zal blijven? Koop en schenk hen dan als cadeau een Wilaiket Thaise Massage Cadeaubon. U kunt zelf de hoogte van het bedrag op de cadeaubon bepalen.

Parkeergelegenheid

U kunt gratis uw auto parkeren op eigen terrein bij reserveren op eigen risico.

Douchen

Na de massage is niet nodig om te douchen omdat daardoor de olie in de huid kan trekken. Het is gezond en maakt de huid veerkrachtig.

Betalingen

Betalingen graag contant na afloop van uw behandeling. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Annuleringen

Alle geplande afspraken dienen tenminste 24 uur van te voren worden geannuleerd. Niet tijdig geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht.

 
Afspraak maken